Adatkezelési nyilatkozat


Ezúton tájékoztatjuk tisztelt betegeinket, pácienseinket és kedves hozzátartozóikat, hogy adatkezelésünkben az Európai Unió előírásainak megfelelően, az Általános Adatvédelmi Szabályozás (=GDPR) megtartásával, annak szellemében, figyelembe véve az ISWIEC 29134-es szabvány betűjét.

Adatkezelésünk során megvalósítjuk, hogy csak a gyógyulásuk, egészségmegőrzésük, egészségfejlesztésük érdekében legszükségesebb adataikat tároljuk, a fölöslegessé vált adatokat, a jogszabályi előírások figyelembe vételével is, mielőbb töröljük. Bárkinek biztosítjuk, hogy adataiba betekinthessen, azokban módosításokat kezdeményezzen, észrevételeket tegyen. Adattároló elektronikus eszközeinket jelszó védettséggel tesszük biztonságosabbá. Papír alapon tárolt adataikat tartalmazó dokumentumokat zárt tároló helyen, az elérhető legnagyobb biztonságban tartjuk. Adataik tárolását, adataik továbbítását kizárólag az Egészségügyi Törvény kötelező jogszabályi előírásai alapján végezzük. Mindezekkel eleget teszünk a GDPR valamennyi idevonatkozó előírásána.

Online előjegyzésre vonatkozó adatkezelés

A weboldalon történő előjegyzéshez csak a legszükségesebb adatokat kérjük, azokat az előjegyzés najáig tároljuk, utána véglegesen töröljük az adatbázisból.

Adatkezelő neve, elérhetőségei: Polymed 2002 Kft. Budapest, Városmajor u. 18, 1122
Adatkezelés jogalapja: önkéntes hozzájárulás.
Weboldal hoszting szolgáltató: Sub Stúdió Kft.